Kom genieten in de Puurderij Bed & Breakfast en meer……

Aanbiedingen en acties

  • Klik hier voor Regio informatie, Activiteiten & Evenementen

_____________________________________________________________________

Welcome to B & B Puurderij

Onze luxe Bed & Breakfast bevindt zich in het achterhuis van de in 1935 gebouwde boerderij en ligt op een prachtige locatie midden in de landerijen grenzend aan meerdere natuurgebieden nabij Giethoorn.

De Puurderij is dé toegangspoort voor rust, ruimte en activiteiten rondom de natuurgebieden Reestdal, Nationaal park Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. In de directe omgeving bevinden zich, op fietsafstand, het dorp Giethoorn en de steden Meppel, Steenwijk en Zwolle.

Onze luxe en ruime kamers zijn voorzien van een ruime privé badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder heeft iedere kamer de beschikking over een zitje, televisie en de mogelijkheid voor het maken van koffie en thee .
All rooms are on the ground floor, have private access to garden / terrace and offer a lot of privacy. During your stay you can use the spacious garden.
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de riante tuin.
In onze kapschuur hebben we  een afgesloten en overdekte fietsenstalling gemaakt met oplaadpunten voor de e-bike.

Op de vide kunt u, na een dag rondzwerven in de regio, met een glas wijn na genieten van de dag terwijl u uitkijkt over de landerijen en de ondergaande zon. In ons restaurant en op het terras serveren wij naast het ontbijt ook een heerlijk lunch en/of diner compleet met een glas wijn.

De accommodatie is uitermate geschikt voor een verblijf van meerdere nachten en is een mooi uitvalbasis voor het bezoeken van Giethoorn, Weerribben-Wieden, Meppel, Steenwijk etc,

Our mission is to let you enjoy during your "moment" with us! Everything that is important for a relaxing stay is present!
Alles wat belangrijk is voor een ontspannen verblijf is aanwezig !

A Bed & Breakfast with the quality of a first class hotel!

Wij hebben onze  deuren geopend voor u op 26 april 2018.
Lijkt het u leuk om bij ons te logeren dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 06 1961 8172.
We are under development with our website!

Acties

Drentse Fiets4Daagse arrangement 6 t/m 10 juli 2020!

Meppel is  weer één van de startplaatsen van de Drentse Fiets4Daagse in 2020. Puurderij B&B heeft een mooi arrangement voor 2 personen per kamer: Aankomst 6 juli 2020 en vertrek 10 juli 2020. Neem contact met ons op om te reserveren. 06-19618172 4x overnachten 4x ontbijt 4 x lunchpakket 4x een warme maaltijd € 490,- …

about us

 

Wij, Ronald & Ciska, verwelkomen u graag in onze Bed & Breakfast in Nijeveen! Nadat we jaren hebben gedroomd  zijn wij gestart met onze B&B op 26 april 2018. In onze boerderij uit 1935 hebben we in het achterhuis zes luxe accommodaties gebouwd.

Diverse elementen van de verschillende agrarische en industriële activiteiten, die in ons achterhuis hebben plaats gevonden, zijn in stand gebleven.

We believe that happiness and enjoyment can be found in the smallest things, such as the beautiful view and the beautiful surroundings in which we live. We would like to share this with you.
Hospitality is the key word for us. An oasis of peace and where you feel so at home away from home.

Naast de luxe kamers  met eigen terras, is het uitgebreide en smakelijk ontbijt inbegrepen.  Ook kunt u gebruik maken van  een  heerlijke  lunch en diner. Op onze vide en balkon kunt u met een drankje nagenieten wat u die dag beleefd heeft.
We have decorated the Bed & Breakfast with great care and love.
This has created the atmosphere of a boutique hotel.

The farm, the luxurious rooms and the beautiful surroundings are perfect for a multi-day stay.
For a family or friends weekend it is possible to have the entire accommodation at your disposal.

We welcome you in our Bed & Breakfast!

With warm regards,

Ronald en Ciska

 

Contact

B&B puurderij

Nijeveen

Gorthoek 4

email: info@puurderij.nl

telefoon: 06-19618172